Inschrijven en inloggen

Inloggen

 

Lukt het u niet in te loggen? Check alstublieft eerst of u misschien op een ander apparaat bent ingelogd. Dit is in 99% van de gevallen de reden dat inloggen op een ander apparaat niet lukt. Je kan namelijk maar op 1 plek tegelijk zijn ingelogd.

Nieuwe leerlingen inschrijven en betalen

 
 
 

U kunt uw kind inschrijven voor het nieuwe seizoen. Uw kind krijgt dan alle lessen tot het einde van het schooljaar. (Begin grote vakantie) De eerste voorstelling van het nieuwe seizoen is het Wintergala op 16 december. Zou u deze datum vast willen reserveren in uw agenda? Tijden volgen nog. De tweede voorstelling zal in juni of juli plaatsvinden. Zo gauw wij tijden weten, geven we die door.

Let op: nieuwe leerlingen moeten zich inschrijven om bij het materiaal van hun Club te kunnen. Op die manier krijgen ze een eigen account. Leerlingen die zich ooit al hebben ingeschreven, moeten ingelogd zijn om zich op te kunnen geven.

Inloggen of inschrijven lukt niet

Mocht inloggen of inschrijven u niet lukken, terwijl u zeker weet dat u overal bent uitgelogd? Stuur dan alstublieft even een mailtje naar administratie@kzing.nl Stuur ons alstublieft geen appje of Facebookberichtje met vragen hierover. We hebben helaas overdag geen tijd om dit te regelen, omdat we dan met ander werk bezig zijn. In de avond kan Patrick er wél even naar kijken.

Let op: storneren kost u en ons geld

Storneert u betalingen alstublieft niet, want dan moeten er extra kosten gemaakt worden. Die zullen we helaas op u moeten verhalen. U betaalt dan € 20,– extra per stornering. Als u financieel even in zwaar weer zit, neem dan vooral contact met ons op; dan kunnen we samen iets regelen.

Tussentijds instromen na januari 2024

Ouders van leerlingen die na de kerstvakantie instromen, kunnen contact opnemen met administratie@kzing.nl. Zij krijgen dan per mail een digitale tegoedbon, die ze tijdens de inschrijving kunnen gebruiken. Daarmee wordt het bedrag teruggebracht naar wat er nog betaald moet worden voor het aantal lessen dat deze leerlingen zullen ontvangen, plus een bedrag voor meedoen met de voorstelling (voedingsmiddelen, drinken, kostuum, etc.)

Vriendelijke groet,

Het team van Kzing