Inschrijven

Vanaf 1 november 2023 kunt u leerlingen weer inschrijven voor alle nieuwe groepen. Bij tussentijdse instroming, kunt u ons een mail sturen. Dan leggen wij u uit wat u moet doen.

Let op: je moet ingelogd zijn voor je je kan inschrijven voor een nieuw seizoen.

Let op: je kan maar op 1 apparaat zijn ingelogd.

Voor meer info, zie onder de inschrijfbuttons.

 
 
 

Hoe werkt het?

U kunt klikken op het formulier dat van toepassing is op de leerling. U kunt kiezen uit:

  • lessen Club Mi
  • lessen Club Fa
  • lessen Club So
  • lessen Club La

U heeft een account nodig om te betalen en het materiaal te gebruiken

Nieuwe leerlingen moeten eerst een account aanmaken om bij het materiaal van de Clubs te komen.

Leerlingen die al eerder hebben meegedaan, moeten eerst ingelogd zijn, voordat zij zich voor een nieuw traject kunnen inschrijven.

Mocht inloggen niet lukken, check dan alstublieft eerst of u misschien op een ander apparaat bent ingelogd. Dit is in 99% van de gevallen de reden dat inloggen op een ander apparaat niet lukt. Je kan namelijk maar op 1 plek tegelijk zijn ingelogd.

Mocht inloggen niet lukken, terwijl u zeker weet dat u overal bent uitgelogd, stuur dan een mailtje naar info@kzing.nl. Stuur ons alstublieft geen appje of Facebookberichtje met vragen hierover. We hebben helaas overdag geen tijd om dit te regelen, omdat we dan met ander werk bezig zijn. In de avond kan Patrick er wél even naar kijken.

 

Bij inschrijving stemmen ouders/opvoeders van Club Fa, So en La in met betaling voor een heel trajectjaar. Dat loopt voor deze clubs van 1 december 2022 tot een voorstelling in november 2023. In die tijd ontvangt de leerling minstens 30 lessen en neemt deel aan een voorstelling.

De lessen van Club Fa, So en La worden in 3 termijnen afgeschreven. De eerste termijn wordt meteen bij inschrijving afgeschreven, de volgende na 4 maanden en de derde weer 4 maanden daarna. U geeft toestemming voor automatische afschrijving van de volgende twee termijnen bij de inschrijving. Tussentijdse opzegging is niet mogelijk.

Storneert u deze betalingen alstublieft niet, want dan moeten er extra kosten gemaakt worden. Die zullen we helaas op u moeten verhalen. U betaalt dan €15,– extra. Als u financieel even in zwaar weer zit, neem dan vooral contact met ons op; dan kunnen we samen iets regelen.

Club Mi

Bij inschrijving voor Club Mi stemt u in met 20 lessen die lopen tot de zomervakantie. Daarna volgt een presentatie. Ouders/opvoeders van leerlingen van Club Mi betalen voor 20 lessen van 35 minuten. Dit lesgeld wordt in één keer afgeschreven. Dit traject eindigt met een presentatie rond juli 2023.

Tussentijds instromen

Leerlingen die tussentijds instromen, kunnen contact opnemen met administratie@kzing.nl. Dan wordt een apart betaalformulier klaargezet, waarin alleen de laatste lessen van dit project worden gerekend.

Schrijf iemand in

 
 
 
 

Voorstellingen en feesten in het nieuwe cursusjaar:

  • 18 december 2022 een Winterkzingalong : 18 december is er voor alle leerlingen van Kzing een gezellige winterkzingalong. Reserveer de datum. Leerlingen mogen om 16.00 uur naar de Huesmolen komen. Om half 6 mogen ouders een half uurtje mee vieren en luisteren. U hoeft hier geen kaartje voor te kopen. Rond kwart over zes is het feest afgelopen.
  • Voor de zomervakantie is er een presentatie van de leerlingen van Club Mi
  • In november 2023 staan de leerlingen van Club Fa, So en La op de planken

Vriendelijke groet,

Het team van Kzing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *