Kaartverkoop

Onze voorstellingen worden gefaciliteerd door Stichting Acting4kids. De Stichting ontvangt hiervoor steun van de Gemeente Hoorn.

Om de verhoudingen transparant te houden, is het belangrijk dat het geld van de kaartjes direct op de rekening van de Stichting komt.

Er is een kaartje nodig voor kinderen vanaf 3 jaar. Wij raden u aan om jongere kinderen alleen mee te nemen, wanneer u zeker weet dat zij het volhouden om aandachtig te kijken en te luisteren.

De kaartopbrengst gaat niet naar Kzing, maar naar deze stichting. Die betaalt hieruit de zaalhuur van onze oefenruimtes, de zaalhuur van de optreedruimtes, beamers, filmapparaten, kostuums, cadeautjes, rekwisieten, grime, techniek etc.

Kzing zelf draagt ook aan al deze kosten bij vanuit de lesopbrengst. Kzing draagt de verantwoording. Wanneer de kosten niet gedekt worden en er geen winst gemaakt wordt, vult Kzing dit aan.

Uitleg waarom de kaarten duurder zijn geworden:

Wij zijn helaas genoodzaakt om de prijs van het kaartje dit keer fors hoger te maken.

De Stichting betaalt de kosten van zaalhuur, decors, grime, eten en drinken, cadeautjes etc. vanuit de kaartverkoop en wat niet opgebracht wordt, betaalt Kzing uit eigen zak.

Het vorige schooljaar heeft de Stichting vrijwel geen inkomsten gehad uit voorstellingen. Haast niemand gaf een vrijwillige bijdrage voor de film die Kzing vorig jaar maakte.

Kzing heeft dus geld moeten toeleggen op de afgelopen drie voorstellingen die wél door konden gaan.

Bovendien heeft Kzing gratis lessen gegeven om het seizoen af te ronden.

De huur van het wijkcentrum is hoger geworden.

Helaas is het dus echt nodig een hogere kaartprijs te vragen. Wij hopen allemaal op betere tijden.

Hoe koop ik een kaartje in de voorverkoop?

1. U stuurt een mail naar info@kzing.nl, waarin u aangeeft hoeveel kaarten u wil bestellen.

2. U zet erin op welke naam de kaarten moeten worden weggelegd, of aan wie ze moeten worden meegegeven.

3. Geef in uw mail alstublieft aan om hoeveel betaalde kaarten het gaat en om hoeveel kaartjes voor Kzing-kids. Kinderen die lid zijn van Kzing hoeven namelijk niet te betalen, maar wij moeten wel weten dat zij komen. Zij kunnen geen consumptie aan de bar halen, maar krijgen als VIP-gast in de zaal limonade met wat lekkers. Er wordt op hen gelet, maar wij gaan er vanuit dat u met hen bespreekt dat ze in de zaal blijven.

5. Publiek met een rolstoel? Slechtziend of slechthorend publiek? Wij houden  graag rekening met hun zitplaats, als wij het van te voren weten.

6. Wij volgen de richtlijnen die Wijkcentrum Huesmolen heeft voor het toelaten van publiek, in verband met de Covid-regels.

7. U zorgt ervoor dat het geld voor de afgesproken datum op de rekening van Stichting Acting4kids staat. Als dat niet is gebeurd, kunt u nog wel aan de zaal betalen, maar dan kosten de kaartjes €16,00. Het rekeningnummer van de Stichting is NL32INGB0004195567

QR code en het optreden

Voor zover we nu weten, is er in het wijkcentrum geen beperking in het aantal plaatsen (informatie voor de 2e persconferentie), maar zijn wij wel verplicht aan de deur van het wijkcentrum de Q.R. code te controleren.

We vinden het oprecht naar dat wij sommige mensen daardoor mogelijk uitsluiten van de toegang, maar wij kunnen het niet over ons hart verkrijgen om een hele groep kinderen teleur te stellen. Zij wachten al twee jaar op een optreden.

Wij geloven dat u dat vast met ons eens bent en hopen op uw begrip voor deze onsympathieke situatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *