Kaartverkoop

Hoe bestel ik kaarten?

  1. U stuurt een mail naar info@kzing.nl, waarin u aangeeft hoeveel kaarten u wil bestellen.
  2. U zet erin op welke naam de kaarten moeten worden weggelegd, of aan wie ze moeten worden meegegeven.
  3. Geef in uw mail alstublieft aan om hoeveel kaarten het gaat.
  4. Publiek met een rolstoel? Slechtziend of slechthorend publiek? Wij houden graag rekening met hun zitplaats, als wij het van te voren weten.
  5. Wij volgen de richtlijnen die de speellocaties hebben voor het toelaten van publiek, in verband met de Covid-regels.
  6. U zorgt ervoor dat het geld voor de afgesproken datum op de rekening van Stichting Acting4kids staat. Als dat niet is gebeurd, kunt u nog wel aan de zaal betalen, maar dan kosten de kaartjes €15,00. in de voorverkoop zijn zij €13,00. Het rekeningnummer van de Stichting is NL32INGB0004195567
  • Club Fa speelt 20 november 2022 Het sprookje van perfectie

Kaartjes kosten €13,00 in de voorverkoop en €15,00 aan de zaal. Iedere voorstelling wordt 1 keer gespeeld. Op is op… Niet opgehaalde betaalde kaarten kunnen de laatste les worden meegenomen, of ze liggen klaar aan de kassa. Aan de kassa kosten alle kaarten die nog niet betaald zijn €15.–

Alle voorstellingen worden dit keer gespeeld in Wijkcentrum Kersenboogerd. We zijn blij dat we een speellocatie gevonden hebben en we gaan er met elkaar sfeervolle voorstellingen van maken. Neem lekker veel publiek mee, want dat maakt het natuurlijk leuk om op te treden!

Klik hier om meer te lezen over de inhoud van de voorstellingen

Onze voorstellingen worden gefaciliteerd door Stichting Acting4kids.

De Stichting ontvangt hiervoor steun van de Gemeente Hoorn.

Om de verhoudingen transparant te houden, is het belangrijk dat het geld van de kaartjes direct op de rekening van de Stichting komt.

Er is een kaartje nodig voor kinderen vanaf 3 jaar. Wij raden u aan om jongere kinderen alleen mee te nemen, wanneer u zeker weet dat zij het volhouden om aandachtig te kijken en te luisteren.

De kaartopbrengst gaat dus niet naar Kzing, maar naar deze stichting. Die betaalt hieruit de zaalhuur van onze oefenruimtes, de zaalhuur van de optreedruimtes, beamers, filmapparaten, kostuums, cadeautjes, rekwisieten, grime, techniek etc.

Kzing zelf draagt ook aan al deze kosten bij vanuit de lesopbrengst. Kzing draagt de verantwoording. Wanneer de kosten niet gedekt worden en er geen winst gemaakt wordt, betaalt Kzing de kosten uit eigen zak.

Het vorige twee schooljaren heeft de Stichting vrijwel geen inkomsten gehad uit voorstellingen. Kzing heeft geld moeten toeleggen op alle voorstellingen van de afgelopen twee jaren.

Helaas is het dus echt nodig een hogere kaartprijs te vragen dan vroeger.