Het team

• Kzing is een bedrijf van Ellis Castenmiller.
• Kzing KVK 51571870
• Ze werkt hierin nauw samen met Evan Castenmiller en Patrick Castenmiller

Wij laten u graag kennis maken met het team van Kzing:

Ellis
Evan
Patrick

Vanuit dit bedrijf worden verschillende activiteiten ondernomen.

Ellis is al bijna 40 jaar gediplomeerd muziekdocent (piano en keyboard) en inmiddels bijna 20 jaar drama docent. Ze schrijft en componeert vrijwel al het materiaal dat bij Kzing gebruikt wordt zelf. Daarnaast maakt zij t ook lesmateriaal voor basisscholen (regulier en speciaal). Ook geeft zij privé muziekles aan huis. In het materiaal dat zij maakt, laat Ellis zien dat ze sterk maatschappij betrokken is. Zowel in het lesmateriaal als in het musical materiaal probeert zij aan te sluiten bij wat er in de wereld en bij de leerlingen leeft. Onderwijs is een passie van haar.

Evan heeft jarenlang geacteerd in amateur musicals, veel danslessen en muzieklessen genoten en is afgestudeerd aan de iPabo als docent primair onderwijs. Zijn uitstroomprofiel was “Talent en excellentie” en hij heeft de minor “Muziek in de klas” gedaan. Evan maakt ook de choreografieën voor Kzing. Hij geeft, naast zijn baan als onderwijzer, vanuit Kzing inmiddels al 5 jaar muziekles op verschillende basisscholen; zowel in het reguliere onderwijs als in het speciaal onderwijs.

Ellis en Evan voeren samen de regie in jeugdmusicals voor verschillende leeftijdsgroepen. Ook maken zij samen materiaal voor het primair onderwijs.

Patrick werkt op de achtergrond, maar zonder zijn steun zou Kzing niet kunnen bestaan. Hij zet zich in bij de techniek, bij de decors, bij de administratie en de hand- en spandiensten.

Naast dit team zijn er nog talloze vrijwilligers, zonder wie Kzing niet goed zou kunnen functioneren. Wij zijn hen heel erg dankbaar. Hieronder krijgt u een kleine indruk van het werk dat zij verzetten. Er zijn nog veel meer vrijwilligers. Ook als zij niet op een foto staan, zijn wij hen heel dankbaar !

Ze doen het voor de leerlingen !