Beeldgalerij Revue, revue, revue!

Bij Kzing willen wij graag zelf invloed hebben op de manier waarop wij onze leerlingen in beeld brengen, dus het is niet de bedoeling dat u om de grotere bestanden van alle foto’s vraagt.

Zou u zorgvuldig willen zijn en de foto’s van andere leerlingen niet zelf online willen delen, tenzij u natuurlijk gevraagd heeft of deze leerlingen dit niet erg vinden. Dit in verband met de privacywetgeving, waar wij ons aan moeten houden. U kunt natuurlijk wel verwijzen naar onze websites of onze Facebookpagina. Daar mogen deze foto’s door ons gepost worden, volgens afspraak.

 

U krijgt ook een indruk van de grime.

De mooie foto’s die u hieronder vindt,  zijn gemaakt door Erwin Leetink, onze vaste fotograaf. Als u op de thumbnails klikt, worden ze groter. U mag deze foto’s gratis downloaden, maar uitsluitend voor eigen gebruik. Als u van een enkele foto of van een paar foto’s waar uw kind opstaat een groter bestand wil hebben, kunt u  Erwin via Facebook bereiken.

Op deze pagina ziet u beeldmateriaal van de voorstelling “Revue, revue, revue!”, gespeeld door Club So, op 13 oktober 2019.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *