Backstage

Kom je ons helpen?

Ook achter de schermen kun je betrokken zijn bij Kzing. Zoek je een leuke, leerzame hobby? Kun je nog wat aardige vrienden gebruiken? Op zoek naar een activiteit die niets kost? Kom kijken of meedoen in één van de Backstage-groepen iets voor je is. Hierin werkt een aantal jongeren onder leiding van een volwassene samen, om de voorstellingen van Kzing tot een groot succes te maken

Er zijn verschillende groepen:

In de techniek club zijn mensen van allerlei leeftijden werkzaam…
Hand- en span …
Even voor ons rijden
Stoelen klaarzetten
Jong geleerd…
Lekkere hapjes maken …

Ook het bestuur van Stichting Acting4kids helpt vaak een handje.

Je ziet het.. Kzing heeft ook een heel actieve groep vrijwilligers. Wat zouden wij zonder hen zijn?

Club Techniek

Patrick neemt hier het voortouw en Mark, Lara en Jing zijn heel actief in deze club en soms helpt Sarah. Ze verzorgen het licht- en geluid van shows en bieden verdere technische ondersteuning op verschillende locaties met diverse apparatuur.

Club Decor

We hebben dringend vrijwilligers nodig bij Club Decor! Het gaat niet alleen om het plaatsen en opruimen van podiumdelen, maar ook om het maken van decorstukken en het vormgeven van het decor.

Club Kostuum

Club Kostuum bestaat uit Ellen, Suzanne, Lara, Mireille, Til en Amanda. Til naait de kostuums. Ellen en Suzanne gaan de coördinatie van de kostuums regelen, samen met Lara en Mireille. Amanda verzorgt de was.

Club Fotografie

Eigenlijk is dit geen club… De foto’s worden al vele jaren op vakkundige wijze verzorgd door Erwin. Maar ook Shanon kan prachtige foto’s maken.

Club Hand- en span

Deze club wordt geleid door Amanda. Lara is ook altijd erg actief betrokken bij het hand- en span-gebeuren, evenals Mireille, Suzan en Carla. Vaak sluiten er mensen aan bij deze club, zoals Tijn en Anne, om boodschappen te doen, te helpen met het klaarzetten van de stoelen, de kaartverkoop aan de deur te regelen, even te rijden, één van de andere clubs bij te staan, of om samen op te ruimen. Deze club kan altijd vrijwilligers gebruiken!

Club Grime

Alisha, Lianne, Simone en Mireille zorgen er altijd voor dat alle spelers er vakkundig gegrimeerd uitzien. Alisha heeft onlangs bij Club La een cursus basis grime gegeven. Zoë en Susanne helpen bij het verzorgen van de kapsels.

Club Decor

Vanaf november 2023 is Mirjam ons komen helpen. Zij gaat aan de gang met de decors. Ze kan hier nog wel wat hulp bij gebruiken!

Onze trouwe fotograaf..
Ook deze lieverd fotografeert wel eens bij ons ….
Er wordt veel voor ons gereden…
De nieuwe kostuumgroep…
Mooie kostuums naaien …
Kom je ons helpen?

Eén van onze vrijwilligers is echt iedere week actief. Ze heeft al vanaf haar vijfde les bij ons.

Lara ondersteunt ons iedere week bij de groepen en is een ontzettende organisatorische steun.

Er is bijna geen één club waar ze helemaal niets doet.

Als je met plezier vrijwilligerswerk doet, is het een verrijking van je c.v. Veel werkgevers nodigen graag mensen uit die ook in hun vrije tijd passie, betrokkenheid en betrouwbaarheid hebben laten zien.

Bij Kzing kun je ook je maatschappelijke stage lopen. We tellen dan alle activiteiten die je dat jaar voor ons doet mee, zodat het je geen extra tijd kost.

Wij zijn onze vrijwilligers allemaal ontzettend dankbaar. Zonder hen zouden de theateractiviteiten van Kzing geen doorgang kunnen vinden, omdat het gewoonweg veel te veel werk is om alles alleen te doen.

Geef een reactie