Spoekies, een familievoorstelling gespeeld door Club La

  • Spoekies
  • Gespeeld door Club La van Kzing (de oudste groep)
  • Zondag 9 oktober 2022 16.00 uur
  • Wijkcentrum Kersenboogerd in Hoorn
  • Kaartjes kosten in de voorverkoop €13,00 en aan de zaal €15. Dat is inclusief een consumptie (koffie, thee, limonade). Ze zijn te bestellen via info@kzing.nl. Hier vindt u meer info over de kaartverkoop.

Kom zondag 9 oktober om 16.00 uur met het hele gezin naar Wijkcentrum Kersenboogerd om te genieten van “Spoekies”. Dit is een familievoorstelling voor mensen vanaf ongeveer 5 jaar. Het verhaal is een piepklein beetje spannend. Maar we beloven dat alle spoken in Spoekies zijn uitgespookt en dat ze er een gezellig feest van gaan maken!

Spoekie is het aardigste spook dat je je kan voorstellen. Hij heeft zijn huis opengesteld voor dolende verdoolden, oftewel voor alle spoken die geen plekje kunnen vinden, omdat hun spookhuis is afgebroken. Al deze spoken mogen bij hem wonen, op één voorwaarde: ze moeten wél zijn uitgespookt, want anders maken ze kinderen bang. Er zijn dus alleen maar aardige spoken bij Spoekies; al doen ze soms wel een beetje raar.

Maar plotseling krijgt Spoekie een telefoontje van meneer Go Bald. Zijn spookplek bij de oude fontein in het park wordt afgebroken en hij wil ook graag bij Spoekie wonen… Maar sommige bewoners van Spoekies huis krijgen al gauw het idee dat meneer Bald andere redenen heeft om in Spoekies te komen wonen. Zal zijn slechte plannetje lukken?

Spoekie Lara
Smeralda Maric
Wolletje Mark
Burdiefleur Anne
Pikkel Yuna
Bessie Elsie
Boe-dien Jefferey
Dame Blanche Sarah
Dida Amber
Go Bald Cas
Ziezoe Jesse
Sprinkel Lianne

Club La is de oudste groep van Kzing. De leerlingen vormen in feite een gezelschap. Iedereen heeft het eigen personage vorm gegeven en meegedacht bij het verhaal, de grime en de kostuums.