Nieuwe Club So 2023-2024

 

U kunt op 1 apparaat tegelijk zijn ingelogd. Als het u niet lukt om in te loggen, bent u waarschijnlijk op een ander apparaat ingelogd. Mocht dit niet zo zijn, stuur dan een mail naar administratie@kzing.nl. Patrick kan u dan in de avond helpen

Hou je van dansen, zingen en acteren? Dan ben je van harte welkom bij Club So!

• Club So voor leerlingen van groep 5, 6, 7, 8 van de basisschool en brugklassers
• Lestijd: donderdagmiddag16.45-17.45
• Wijkcentrum Kersenboogerd

We starten 23 november met een nieuwe groep. We spelen dit seizoen twee shows. De eerste al op 16 december. Dat is een Wintergala waarbij iedereen over de rode loper mag en veel bekende winterliedjes van Kzing voorbij zullen komen. Na deze voorstelling bent u zeker in de stemming voor alle feesten! Koop hier uw kaartjes..

De tweede voorstelling heet “Plankenkoorts”en die wordt aan het einde van dit schooljaar, in juni of juli op de planken gebracht. (Datum volgt, zo gauw we die weten.)

Bij Kzing heerst een gezellige, vriendschappelijke en betrokken sfeer. De leerlingen van de oudere groepen helpen vaak bij de voorstellingen van de leerlingen van de jongere groepen.

Meedoen aan alle lessen tot aan het einde van het schooljaar en de twee optredens kost € 210,– . Dat is inclusief alle lessen, de kostuums, de grime, de presentjes etc. Als uw kind pas instroomt na de kerstvakantie rekenen we het aantal lessen dat er nog gegeven wordt. Kom gerust een gratis proefles meedoen!

We hebben tegenwoordig een appgroep voor Club So. Dat is geen gezellig medium, maar een informatie medium. In principe is dit voor de leerlingen zelf. Ouders mogen meelezen, maar niet via dit kanaal communiceren. Het is de bedoeling onze jongeren te leren zelfstandig te plannen.Sommige ouders vinden het fijn om dit te doen, omdat zij op deze manier op de hoogte blijven van afspraken. Als u hier interesse in heeft, kunt u aan Lara of aan Ellis vragen om u toe te voegen. Bij vragen kunt u ons natuurlijk wel altijd een persoonlijke app of een mailtje sturen, Het is niet verplicht om gebruik te maken van dit medium. Leerlingen en ouders kunnen alle informatie ook op de site vinden bij het kopje “laatste nieuws”. “.


 
 

 
 
 
 
 

Gespeelde voorstellingen:

2023: Optreden op het wijkfeest Kersenboogerd
2023: Optreden voor de veteranen
2022: Grote winterkzingalong
2022:  A ride of fright, een escape musical in Halloween sfeer 
2021: Hoera Kzing! (Opening Culturele jaar, in Het Pakhuis)
2020: 4 delen van een miniserie online: Op afstand
2020: Revue, revue, revue
2019: Hoezo feest?
2019: Tag
2018: Voorprogramma van “Vissen” 
2017: Rijk
 2016: Winterkzingalong
2016: “Quod sis, etc.”
2016: Rond de Kaap (In het Pakhuis)
2016:optreden voor de veteranen van Hoorn,
2016: optreden op de stadsfeesten
2015: De musical “Stadsbeeld”
2014: De Kzingmaarmeealsjekangrotekidsonstagerevue