Club So

Bij Kzing heerst een gezellige, vriendschappelijke en betrokken sfeer. De leerlingen van de oudere groepen helpen vaak bij de voorstellingen van de leerlingen van de jongere groepen. We stellen u voor aan Club So, de op één na oudste groep van Kzing:

• Voor jongeren van 11, 12, 13, 14, 15, 16 jaar
• Lestijd: 18.10-19.25
• Wijkcentrum Kersenboogerd

Hou je van zingen, dansen en acteren? Wij starten met een nieuw traject dat loopt van 1 december 2022 tot november 2023. Inbegrepen: een winterfeest en een voorstelling.

Nieuwe leerlingen zijn van harte welkom. Je kan een gratis les mee komen doen om te kijken of je het leuk vindt bij ons. Stuur dan een mail naar: Info@kzing.nl  

Wat gaan we het komende seizoen doen?

Eerst gaan we samen winterliedjes zingen. 18 december van 16.00 uur tot 18.00 uur is er een gezellige bijeenkomst voor alle leerlingen en vrijwilligers van Kzing. We gaan samen zingen, dansen en improviseren. Het laatste half uur zijn ouders ook welkom. Hiervoor hoeft niemand een kaartje te kopen.

Na de kerstvakantie gaan we werken aan een nieuwe musical, met aan het eind van het traject een voorstelling. Na de kerstvakantie onthullen we welke musical het wordt.


Deelname aan dit traject kost €220,– Dit is voor alle lessen, de kostuums, de grime, de cadeautjes etc. Het project eindigt na 30 lessen, in november 2023, als de nieuwe musical gespeeld is.

Als een leerling aan het begin van de productie instroomt, kan de leerling zich inschrijven via de link die u op deze pagina vindt. Als u uw kind wil inschrijven, kunt u op de link klikken voor utigebreide informatie. Als u al bekend bent met onze werkwijze kunt u ook meteen klikken op de inschrijfbutton.

Meer informatie? Klik dan op deze link.

Mocht u recht hebben op korting ( bijvoorbeeld in verband met een proefles), stuurt u ons dan eerst even een mail, alstublieft. U ontvangt dan een kortingscoupon, die u kunt gebruiken bij het inschrijven.

Dit geldt ook voor mensen die met Sport- en Cultuurstrippen betalen. Bij Kzing mag ook met deze strippen betaald worden.

Meer informatie over de sport- en cultuurstrippenkaart van de Gemeente Hoorn.

.. Lees hier wat meer informatie over de afspraken die u met ons maakt, wanneer een leerling wordt ingeschreven.

Lees hier hoe wij met uw privacy omgaan.

De week voor de voorstelling zijn er verplichte repetities op locatie. Het is voor uw kind van belang om hierbij aanwezig te zijn. Anders mist uw kind de laatste info, kent het de speelsituatie niet en voelt het zich onzeker op het podium. Ook voor de andere spelers is het verwarrend als hun tegensspelers er niet zijn. Schoolverplichtingen en ziekte zijn de enige uitzonderingen die wij hierop maken. Dit klinkt misschien een beetje streng, maar het is de enige manier waarop wij ervoor kunnen zorgen dat het team Club Fa  kan schitteren op het podium.

 

U kunt maar op 1 apparaat tegelijk zijn ingelogd. Als het u niet lukt om in te loggen, bent u waarschijnlijk op een ander apparaat ingelogd. Mocht dit niet zo zijn, stuur dan een mail naar administratie@kzing.nl. Patrick kan u dan in de avond helpen.

Nieuwe informatie vindt u altijd bij : Het laatste nieuws. Informatie die alleen voor de groep van uw kind is, vindt u op deze pagina. 

We hebben positieve ervaringen met de appgroep voor ouders/opvoeders bij Club Fa. Het is een snel medium. We hebben daarom besloten dat de app-groep voor Club So voortaan ook toegankelijk zal zijn voor ouders. Vooral met het oog op kinderen die nog niet zo zelfstandig zijn in het delen van informatie en het plannen van hun activiteiten.

Zo kunt u als ouder de informatie en de reminders mee te lezen. Het gaat dus niet om een gezellige appgroep. Als u hier interesse in heeft, kunt u aan Lara of aan Ellis vragen om u toe te voegen.

Bij vragen kunt u ons trouwens beter een persoonlijke app of een mailtje sturen, zodat de appgroep vooral een kanaal van de leerlingen blijft. Ouders die liever geen gebruik van dit medium maken, kunnen de informatie altijd vinden op deze website.

We hopen dat u een duidelijk en positief beeld heeft gekregen van de manier waarop we werken. Interesse of vragen? Stuur een mail naar: info@kzing.nl 

Vriendelijke groet,

Het team van Kzing

 
 

 
 
 
 
 

Gespeelde voorstellingen:

2022:  A ride of fright, een escape musical in Halloween sfeer 
2021: Hoera Kzing! (Opening Culturele jaar, in Het Pakhuis)
2020: 4 delen van een miniserie online: Op afstand
2020: Revue, revue, revue
2019: Hoezo feest?
2019: Tag
2018: Voorprogramma van “Vissen” 
2017: Rijk
 2016: Winterkzingalong
2016: “Quod sis, etc.”
2016: Rond de Kaap (In het Pakhuis)
2016:optreden voor de veteranen van Hoorn,
2016: optreden op de stadsfeesten
2015: De musical “Stadsbeeld”
2014: De Kzingmaarmeealsjekangrotekidsonstagerevue