Club So

• 11, 12, 13, 14, 15, 16 jaar
• Donderdag, 18.10-19.25
• Wijkcentrum Kersenboogerd

Hou je van zingen, dansen en acteren? Ons huidige project (Real life) loopt van 1 december 2022 tot de voorstelling op 18 november 2023. Tussentijdse instroming is mogelijk. Vanaf 1 november 2023 kan je je inschrijven voor het volgende project van Club So dat 30 november 2023 start.

 

U kunt op 1 apparaat tegelijk zijn ingelogd. Als het u niet lukt om in te loggen, bent u waarschijnlijk op een ander apparaat ingelogd. Mocht dit niet zo zijn, stuur dan een mail naar administratie@kzing.nl. Patrick kan u dan in de avond helpen

Bij Kzing heerst een gezellige, vriendschappelijke en betrokken sfeer. De leerlingen van de oudere groepen helpen vaak bij de voorstellingen van de leerlingen van de jongere groepen. Nieuwe leerlingen zijn van harte welkom. Je kan een gratis les mee komen doen om te kijken of je het leuk vindt bij ons. Stuur dan een mail naar: Info@kzing.nl  


Meedoen aan het volgende project kost € 230,–. Dat is inclusief alle lessen, de kostuums, de grime, de cadeautjes etc. Het project eindigt na 30 lessen, in november 2024, als de musical op de planken is gebracht.

Afgelopen jaren zijn onze prijzen niet gestegen, maar nu moeten wij onze lessen helaas iets duurder maken om onze kosten te kunnen dekken. De huurprijzen van locaties zijn flink gestegen, evenals andere kosten. Wij zagen helaas geen andere mogelijkheid. Wij hopen op uw begrip.

Kzing aanvaardt sport- en cultuurstrippen van de Gemeente Hoorn en werkt ook samen met Stichting Leergeld.

Meer informatie over de sport- en cultuurstrippenkaart van de Gemeente Hoorn.

Vanaf 1 november 2023 kunt u uw kind inschrijven door op de link klikken.

Klik vanaf 1 november 2023 op deze link.

U vindt daar dan ook uitgebreide informatie over ons privacybeleid, etc. Als u al bekend bent met onze werkwijze, kunt u ook meteen klikken op de inschrijfbutton.

Mocht u recht hebben op korting ( bijvoorbeeld in verband met een proefles, of in verband met het feit dat u betaalt met sport- en cultuurstrippen), stuurt u ons dan eerst even een mail, alstublieft. U ontvangt dan een kortingscoupon, die u kunt gebruiken bij het inschrijven.

Lees hier wat meer informatie over de afspraken die u met ons maakt, wanneer een leerling wordt ingeschreven.

De week voor de voorstelling zijn er verplichte repetities op locatie. Het is voor uw kind van belang om hierbij aanwezig te zijn. Anders mist uw kind de laatste info, kent het de speelsituatie niet en voelt het zich onzeker op het podium. Ook voor de andere spelers is het verwarrend als hun tegensspelers er niet zijn. Schoolverplichtingen en ziekte zijn de enige uitzonderingen die wij hierop maken. Dit klinkt misschien een beetje streng, maar het is de enige manier waarop wij ervoor kunnen zorgen dat het team Club Fa  kan schitteren op het podium.

.

Lees hier hoe wij met uw privacy omgaan

We hebben positieve ervaringen met de appgroep voor ouders/opvoeders bij Club Fa. Het is een snel medium.

We hebben daarom besloten dat de app-groep voor Club So voortaan ook toegankelijk zal zijn voor ouders. Vooral met het oog op kinderen die nog niet zo zelfstandig zijn in het delen van informatie en het plannen van hun activiteiten.

Zo kunt u als ouder de informatie en de reminders meelezen en blijft u op de hoogte. Het gaat dus niet om een gezellige appgroep. Als u hier interesse in heeft, kunt u aan Lara of aan Ellis vragen om u toe te voegen.

Bij vragen kunt u ons een persoonlijke app of een mailtje sturen, zodat de appgroep een kanaal van de leerlingen zelf blijft. Een stapje op weg naar zelfstandigheid.

Ouders die liever geen gebruik van dit medium maken, kunnen de informatie altijd vinden op deze website, bij “het laatste nieuws”. .

We hopen dat u een duidelijk en positief beeld heeft gekregen van de manier waarop we werken. Interesse of vragen? Stuur een mail naar: info@kzing.nl 

Vriendelijke groet,

Het team van Kzing

 
 

 
 
 
 
 

Gespeelde voorstellingen:

2023: Optreden op het wijkfeest Kersenboogerd
2023: Optreden voor de veteranen
2022: Grote winterkzingalong
2022:  A ride of fright, een escape musical in Halloween sfeer 
2021: Hoera Kzing! (Opening Culturele jaar, in Het Pakhuis)
2020: 4 delen van een miniserie online: Op afstand
2020: Revue, revue, revue
2019: Hoezo feest?
2019: Tag
2018: Voorprogramma van “Vissen” 
2017: Rijk
 2016: Winterkzingalong
2016: “Quod sis, etc.”
2016: Rond de Kaap (In het Pakhuis)
2016:optreden voor de veteranen van Hoorn,
2016: optreden op de stadsfeesten
2015: De musical “Stadsbeeld”
2014: De Kzingmaarmeealsjekangrotekidsonstagerevue