Club La

• Voor zeer spelvaardige leerlingen met veel discipline. Voor Club La word je gevraagd.
• Lestijd: 19.30-20.40 (let op: we lopen vaak wat uit, maak hierover eventueel een afspraak met uw kind als het nog onder de 18 is)
• Wijkcentrum Kersenboogerd

Club La is een hecht team, dat al behoorlijk op elkaar ingespeeld is. De leerlingen hebben veel speelervaring. Daarom is dit de enige groep van Kzing, waar niet iedereen zomaar kan instromen. Maar neem evengoed gerust contact met ons op als je denkt dat jij in deze groep past. We kijken dan samen of jij bij Club La past, of dat er elders misschien een plek voor je is bij Kzing.

Mocht inloggen niet lukken, ben je waarschijnlijk op een ander apparaat ingelogd. Je kan op 1 plek tegelijk zijn ingelogd. Stuur anders een mailtje naar info@kzing.nl. We regelen dit niet via de app-groepen, of Facebookmessenger.

 

Wat gaan we het komende seizoen doen?

We zijn op dit bezig met de voorstelling “Real life”, die 18 november 2023 op de planken wordt gebracht.

Vanaf 30 november 2023 gaan we aan de slag met een nieuwe voorstelling. We houden nog even geheim waar die over zal gaan. Meedoen aan deze productie zal €230,00 kosten. Dit bedrag mag in 3 termijnen betaald worden en het is voor alle lessen, de kostuums, de grime, de cadeautjes etc. Het project eindigt na 30 lessen, in november 2024.

Afgelopen jaren zijn onze prijzen niet gestegen, maar nu moeten wij onze lessen helaas iets duurder maken om onze kosten te kunnen dekken. De huurprijzen van locaties zijn flink gestegen, evenals andere kosten. Wij zagen helaas geen andere mogelijkheid. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Vanaf 1 november 2023 kan je via deze link jezelf(boven de 18) / of uw kind inschrijven voor de nieuwe productie waarmee we vanaf 30 november 2023 aan de slag gaan.

Als een leerling aan het begin van de productie instroomt, kan de leerling zich inschrijven via de link die u op deze pagina vindt. Als u uw kind wil inschrijven, kunt u op de link klikken voor uitgebreide informatie. Als u al bekend bent met onze werkwijze kunt u ook meteen klikken op de inschrijfbutton.

Mocht u recht hebben op korting ( bijvoorbeeld in verband met een proefles), stuurt u ons dan eerst even een mail, alstublieft. U ontvangt dan een kortingscoupon, die u kunt gebruiken bij het inschrijven.

Dit geldt ook voor mensen die met Sport- en Cultuurstrippen betalen. Bij Kzing mag ook met deze strippen betaald worden.Blok toevoegen

Meer informatie over de sport- en cultuurstrippenkaart van de Gemeente Hoorn.

Lees hier wat meer informatie over de afspraken die u met ons maakt, wanneer een leerling wordt ingeschreven.

Lees hier hoe wij met uw privacy omgaan.

Als ouder kunt u alle informatie altijd vinden op club.kzing.nl. kunnen de informatie altijd vinden op deze website. Nieuwe informatie vindt u altijd bij : Het laatste nieuws. Informatie die alleen voor de groep van uw kind is, vindt u op deze pagina. 

We hebben positieve ervaringen met de appgroepen van leerlingen.Van leerlingen van Club La verwachten wij dat zij hun eigen afspraken kunnen managen. Wij rekenen er op dat zij alle afspraken zélf met u communiceren. Bij vragen kunt u ons trouwens altijd een mailtje sturen.

Voorafgaand aan de voorstellingen zijn er een aantal verplichte repetities op locatie (wijkcentrum de Huesmolen.) Het is voor alle spelers van belang om hierbij aanwezig te zijn. Anders mis je de laatste belangrijke info. Je kent dan de speelsituatie niet en dan voel je je onzeker op het podium. De afwezigheid van spelers is ook heel hinderlijk voor hun medespelers. Schoolverplichtingen en ziekte zijn de enige uitzonderingen die wij hierop maken. Een theatergroep is ook een team. Vandaar deze strenge regeling.

We hopen dat u een duidelijk en positief beeld heeft gekregen van de manier waarop we werken. Interesse of vragen? Stuur een mail naar: info@kzing.nl 

Vriendelijke groet,

Het team van Kzing

Hier kan je je (of kunt u uw kind) inschrijven:


 


 

Let op: Als het je niet lukt om bij het materiaal te komen, ben je misschien niet ingelogd. Log dan eerst in. Mocht inloggen niet lukken, ben je waarschijnlijk op een ander apparaat ingelogd. Je kan op 1 plek tegelijk zijn ingelogd. Stuur anders een mailtje naar info@kzing.nl. We regelen dit niet via de app-groepen, of Facebookmessenger.

 


 
Gespeelde voorstellingen:
2022:  A ride of fright, een escape musical in Halloween sfeer 
2021: Hoera Kzing! (Opening Culturele jaar, in Het Pakhuis)
2020: 4 delen van een miniserie online: Op afstand
2020: Revue, revue, revue
2019: Hoezo feest?
2019: Tag
2018: Voorprogramma van “Vissen” 
2017: Rijk
 2016: Winterkzingalong
2016: “Quod sis, etc.”
2016: Rond de Kaap (In het Pakhuis)
2016:optreden voor de veteranen van Hoorn,
2016: optreden op de stadsfeesten
2015: De musical “Stadsbeeld”
2014: De Kzingmaarmeealsjekangrotekidsonstagerevue 
 
 

 

Dit keer werden we met een bijdrage verrast van Feestkleding 365, waar wij een bestelling gedaan hebben. Dank daarvoor. Dat kunnen wij in deze Corona tijden heel goed gebruiken!


 

Geef een reactie