Club Fa

 

• Club Fa is voor kinderen van 8, 9, 10 en 11 jaar
• Lestijd: donderdagmiddagen 16.40-17.40
• Wijkcentrum Kersenboogerd

Club Fa is iedere week bezig met zingen, dansen, acteren, improviseren en andere muzische activiteiten. Aan het eind van de lessenserie brengen we een musical op de planken. Ook hebben we meestal een Winterkzingalong, om samen een gezellig feest te vieren.

Bij Kzing vinden we dat theater maken het element “speelsheid” in een mensenleven moet brengen. We houden dus van samen spelen, zingen en dansen. Zo leren leerlingen van alles over het theater.

Bij Kzing heerst een gezellige, vriendschappelijke en betrokken sfeer. De leerlingen van de oudere groepen helpen vaak bij de voorstellingen van de leerlingen van de jongere groepen.

Kom gerust een gratis proefles meedoen om te kijken of je het gezellig vindt bij ons! Stuur dan een mail naar: Info@kzing.nl  

Nu al meedoen? Tussentijds instromen is mogelijk. We rekenen dan het aantal lessen dat er nog gegeven wordt plus een kleine bijdrage voor geschenkjes, kostuums, etc. Op dit moment werken we aan de voorstelling: “Naar Toen en naar Verweggistan, die 5 november op de planken wordt gebracht.

Vanaf 1 november 2023 kunnen leerlingen zich weer inschrijven voor een nieuw project. Dit kan dan via een link die u op deze pagina vindt. U vindt onder die link tegen die tijd ook utigebreide informatie. Als u al bekend bent met onze werkwijze kunt u dan ook meteen klikken op de inschrijfbutton.

Meedoen aan het volgende project kost € 230,–. Dat is inclusief alle lessen, de kostuums, de grime, de cadeautjes etc. Het project eindigt na 30 lessen, in november 2024, als de musical op de planken is gebracht.

Afgelopen jaren zijn onze prijzen niet gestegen, maar nu moeten wij onze lessen helaas iets duurder maken om onze kosten te kunnen dekken. De huurprijzen van locaties zijn flink gestegen, evenals andere kosten. Wij zagen helaas geen andere mogelijkheid. Wij hopen op uw begrip.

Kzing aanvaardt sport- en cultuurstrippen van de Gemeente Hoorn en werkt ook samen met Stichting Leergeld.

Vorig jaar heeft Club Fa geschitterd in “Het sprookje van Perfectie”.
Dit jaar studeren ze de musical “Naar Toen en naar Verweggistan” in.

Als een leerling aan het begin van de productie wil instromen, kunt u de leerling vanaf 1 november 2023 inschrijven via de link die u op deze pagina vindt.


Veel oudere leerlingen helpen ons als vrijwilliger. Ook jij kan je opgeven voor een backstage groep:

• Grime
• Hand- en span
• Kostuum
• Decor
• Techniek

Inschrijven voor het nieuwe seizoen is mogelijk. Meedoen aan dit project kost € 220,– Dat is inclusief kostuums, grime, geschenkje en traktaties, etc. Wilt u uw kind inschrijven? Klik dan vanaf 1 november 2023 hier

Stroomt uw kind later in, rekenen wij voor u uit wat de kosten zijn. U krijgt dan een tegoed voucher voor de gemiste lessen, die u kunt gebruiken bij inschrijving. 

De week voor de voorstelling zijn er verplichte repetities op locatie. Het is voor uw kind van belang om hierbij aanwezig te zijn. Anders mist uw kind de laatste info, kent het de speelsituatie niet en voelt het zich onzeker op het podium. Ook voor de andere spelers is het verwarrend als hun tegensspelers er niet zijn. Schoolverplichtingen en ziekte zijn de enige uitzonderingen die wij hierop maken. Dit klinkt misschien een beetje streng, maar het is de enige manier waarop wij ervoor kunnen zorgen dat het team Club Fa  kan schitteren op het podium.

Lees hier wat meer informatie over de afspraken die u met ons maakt, wanneer een leerling wordt ingeschreven.

Lees hier hoe wij met uw privacy omgaan.

We hopen dat u een beeld heeft gekregen van de manier waarop we werken. Interesse of vragen? Stuur een mail naar: info@kzing.nl 

Vriendelijke groet,

Het team van Kzing