Club Fa

Inschrijven voor het nieuwe seizoen is mogelijk:

 

Aan de gang met het materiaal van 2022-2023 Naar Toen en naar Verweggistan

Hou je van zingen, dansen en acteren? Wij starten met een nieuw traject voor Club Fa dat loopt van 1 december 2022 tot november 2023. Inbegrepen: een winterfeest en een voorstelling.

Nieuwe leerlingen zijn van harte welkom. Je kan een gratis les mee komen doen om te kijken of je het leuk vindt bij ons. Stuur dan een mail naar: Info@kzing.nl  

Bij Kzing heerst een gezellige, vriendschappelijke en betrokken sfeer. De leerlingen van de oudere groepen helpen vaak bij de voorstellingen van de leerlingen van de jongere groepen. We stellen u voor aan Club Fa, de op één na jongste groep van Kzing:

• Voor kinderen van 7, 8, 9, 10 en 11 jaarr
• Lestijd: donderdagmiddagen 16.40-17.40
• Wijkcentrum Kersenboogerd

Club Fa is een groep met leerlingen van 7, 8, 9, 10 en 11 jaar. We zijn bezig met zingen, dansen, acteren, improviseren en andere muzische activiteiten. Wij zijn van mening dat theater juist het element “speelsheid” in een mensenleven moet brengen. We houden van samen spelen, zingen en dansen. Zo leren leerlingen van alles over het theater.

Als je het leuk vindt om mee te doen, kunnen je ouders contact met ons opnemen.

Je mag dan een keer gratis meedoen om te kijken of je het leuk vindt bij ons. 

Meer info? Info@kzing.nl  

  • Het traject van Club Fa bestaat uit 30 lessen en minstens één voorstelling.
  • Het traject start 1 december en loopt tot en met een voorstelling in november 2023.
  • Ook een Winterfeest (Winterkzingalong) is hierbij inbegrepen. Reserveer 18 december! Dan is de Winterkzingalong voor alle leerlingen en vrijwilligers in Wijkcentrum De Huesmolen. De leerlingen vieren feest, zingen, dansen en improviseren van 16.00 uur tot 18.00 uur. Ouders mogen het laatste half uurtje ook komen om samen afscheid te nemen van 2022. Daar hoeft u geen kaartje voor te kopen.
  • We repeteren op donderdagmiddag van 16.35 tot 17.35 in Wijkcentrum Kersenboogerd
  • Kosten €220,– voor het hele schooljaar. Tussentijdse opzegging is niet mogelijk.
  • We hebben positieve ervaringen met de appgroep voor ouders/opvoeders bij Club Fa. Daar gaan we mee door. Ouders die daar liever geen gebruik van maken, kunnen de informatie altijd vinden bij : Het laatste nieuws, op deze pagina of (bij informatie speciaal voor de groep van hun kind) op de eigen leerlingpagina van hun kind. Zorg dat u rondom voorstellingen goed oplet op de informatie!

Als een leerling aan het begin van de productie instroomt, kan de leerling zich inschrijven via de link die u op deze pagina vindt.

In de volgende productie van Club Fa meedoen van 1 december 2022 tot november 2023 kost €220,00.

Wilt u uw kind inschrijven? Klik dan hier.

Dat is inclusief kostuums, grime, geschenkje en traktaties, etc. Uw kind mag ook dan gratis het materiaal op de abonnementen-website Kzing.nl gebruiken.

Stroomt uw kind later in, rekenen wij voor u uit wat de kosten zijn. U krijgt dan een tegoed-voucher voor de gemiste lessen, die u kunt gebruiken bij inschrijving. 

U kunt bij ons betalen met de strippen van de  Sport- en cultuurstrippenkaart van de Gemeente Hoorn.

Veel oudere leerlingen helpen ons als vrijwilliger. Als je graag meehelpt, kun je je opgeven voor een backstage groep:

• Grime
• Hand- en span
• Kostuum
• Decor
• Techniek

  • De week voor de voorstelling zijn er verplichte repetities op locatie. Het is voor uw kind van belang om hierbij aanwezig te zijn. Anders mist uw kind de laatste info, kent het de speelsituatie niet en voelt het zich onzeker op het podium. Ook voor de andere spelers is het verwarrend als hun tegensspelers er niet zijn. Schoolverplichtingen en ziekte zijn de enige uitzonderingen die wij hierop maken. Dit klinkt misschien een beetje streng, maar het is de enige manier waarop wij ervoor kunnen zorgen dat het team Club Fa  kan schitteren op het podium.

We hopen dat u een beeld heeft gekregen van de manier waarop we werken. Interesse of vragen? Stuur een mail naar: info@kzing.nl 

Vriendelijke groet,

Het team van Kzing