Beeldmateriaal van Het sprookje van perfectie

20 november 2022 speelde Club Fa van Kzing de musical “Het sprookje van perfectie”. Cas Schoots was de verteller. De leerlingen hebben heel hard geoefend en ze kregen een daverend applaus van het enthousiaste publiek. Een prestatie om trots op te zijn! Juf Ellis en meester Evan zijn dat zeer zeker !

Natuurlijk niet alleen op de leerlingen die speelden, maar ook op al die vrijwilligers die zo’n prachtig feest gemaakt hebben van deze zondag. In een half uur tijd alle kinderen omtoveren tot sprookjeswezens en het decor veranderen, is best heftig.

De meeste foto’s zijn gemaakt door Erwin Leetink. De eerste 15 niet, maar de rest allemaal wel! Wat staan de kinderen er weer prachtig op! Veel dank, Erwin! De foto’s mogen gratis gedownload worden voor eigen gebruik. Je mag Erwin eventueel via Facebook benaderen voor grotere bestanden.

We zouden jullie willen vragen om geen foto’s waar andere kinderen op staan te delen op social media, zonder toestemming van de ouders van die kinderen. Dit in verband met de wet op privacy.

Let op: het duurt wel even voor alle foto’s geladen zijn.

Heel veel plezier met de foto’s!

Tinka heeft, net als haar oom ADHD. Ze houdt erg van sprookjes, maar is niet goed in lezen. Als ze ruzie met de meester krijgt en geschorst wordt, verdwijnt ze naar Wonderland. Ze hoopt daar Perfectie te vinden. Maar Perfectie is geen sprookje… perfectie is een fabeltje….

Geef een reactie