Informatie

  • Kzing KVK 5157870
  • Ons rekeningnummer is: NL 30 ASNB 0267 1750 94 (Maak hier alstublieft geen geld voor kaartjes naar over)
  • Het geld voor kaartjes voor voorstellingen mag worden overgemaakt naar: NL32 INGB 000 419 55 67. Dat is niet het rekeningnummer van Kzing, maar van Stichting Acting4kids, die onze voorstellingen faciliteert
  • Mail: info@kzing.nl en voor administratieve vragen: administratie@kzing.nl

Kzing is een bedrijf van Ellis Castenmiller. Ze werkt hierin zeer nauw samen met Evan Castenmiller en Patrick Castenmiller. Ieder brengt de eigen expertise mee. Kzing is een veelzijdig bedrijf, met een breed aanbod. We bieden al vele jaren lang theaterlessen (20 jaar), privé muzieklessen (40 jaar), lessen kunstzinnige vorming op een aantal reguliere en speciale basisscholen (8 jaar) en we maken muzisch materiaal voor het primair onderwijs (8 jaar).

Klik op onderstaande foto’s, voor meer informatie over het onderwerp.

Kzing heeft meerdere websites, om iedere doelgroep apart te kunnen bedienen. U bevindt zich nu op de site club.kzing.nl. Dat is de site voor de theaterleerlingen. Hieronder vind je  informatie over andere plekken waar je Kzing live of online kan vinden:

Neem een kijkje bij Kzing.nl

Een abonnementensite waarop je meer dan 160 liedjes van Kzing vindt, met tekst en karaoke. Deze site is onder andere geschikt voor de leerlingen en oud-leerlingen van Kzing-theaterlessen, maar ook voor docenten en scholen die graag het liedmateriaal voor hun groepen uit willen breiden. Wanneer een theater-leerling zich inschrijft voor de lessen van Kzing, krijgt deze persoon gedurende dat jaar gratis toegang tot al het liedmateriaal op de site kzing.nl.

Dit is de site voor privéleerlingen.
Privé piano- en keyboardlessen op maat; individueel en in koppels. Van 6 tot 100 jaar.

Dit is de website voor scholen in het primair onderwijs. Hierop vinden docenten uitgewerkte, methodisch verantwoorde, vakoverstijgende muzische lessen, die aansluiten bij wat er leeft in de wereld. Er wordt aandacht besteed aan zingen, dansen, acteren, luisteren, maken, leren, etc.

Hier vind je informatie over maatschappij-betrokken lessen muzische vorming op een aantal basisscholen in Hoorn. ( Regulier en speciaal onderwijs.)

heb je behoefte aan een speciaal materiaal rondom een thema, of aan advies? Kijk dan eens op deze pagina.

U kunt Kzing ook op Instagram vinden: Kzingsta. Dat is voornamelijk de plek waar de kids en jongeren van Kzing- theater in beeld worden gebracht.

Je kan Kzing ook op Facebook vinden, onder de naam Club Kzing

Kzingmee is ons YouTube account

Hier kunt u lezen hoe Kzing omgaat met uw privacy en de privacy van uw kind