Abonneren

Heeft u interesse? Stuur een mail naar info@kzing.nl of bel: 0229 234141

 

Kzing is op dit moment nog bezig met de pilot-fase van deze website. Die wordt ontwikkeld in samenwerking met leerkrachten van basisscholen in Hoorn. Een paar keer per week wordt er nieuwe content op deze website geplaatst. Op deze manier groeit de hoeveelheid content snel.

De content zorgt ervoor dat docenten zonder veel voorbereiding een activiteit kunnen aanbieden aan hun groep. Dat kan een luisteropdracht zijn, een creatieve opdracht, een actieve opdracht (zingen, dansen, maken) etc.  Zo is de leerkracht minder belast, maar werkt hij of zij wel aan de kerndoelen 54, 55 en 56 voor kunstzinnige oriëntatie, op het gebied van muziek, taal en spel en beweging.

De vormgeving en inhoud van de content  is nog in ontwikkeling. Zo zijn we bezig met het maken van ingezongen versies van de liedjes en vragen we feedback van docenten over thema's en gebruikersvriendelijkheid. We maken graag gebruik van uw expertise en staan open voor tips, verzoeken en feedback.

Omdat deze website nog in ontwikkeling is, kost het uw school op dit moment maar €75,-- voor een abonnement dat loopt tot het einde van het schooljaar 2017-2018. In het schooljaar 2018-2019 kost een abonnement €190,--. Daarvoor vindt u wekelijks nieuw materiaal op de site en kunt u zelf meedenken over thema's en materiaal.

Voor dit bedrag mogen ongeveer 6 leerkrachten gebruik maken van de site. Zij krijgen dan een eigen wachtwoord, waarmee zij in kunnen loggen en gebruik kunnen maken van de content. Wachtwoorden zijn persoonsgebonden en mogen niet met andere mensen of organisaties worden gedeeld. Ons materiaal mag niet met derden worden gedeeld.

Heeft u interesse? Stuur dan een mail naar info@kzing.nl of bel: 0229 234141