Zin om te zingen, dansen en acteren en je op een podium te presenteren in een musicalshow? Kom dan meedoen met één van de groepen van Kzing!

De sfeer in onze groepen is gezellig. We geloven in inclusiviteit. Als je kan zingen, dansen, acteren, openstaat om nieuwe dingen te leren en nieuwe mensen te leren kennen, ben je van harte welkom!

We oefenen op donderdag, in Wijkcentrum Kersenboogerd in Hoorn. We zoeken een groep die bij je past. De leeftijdsgrenzen zijn flexibel. Je mag natuurlijk eerst een gratis proefles meedoen.

Hopelijk tot gauw!

Tot en met 16 november hebben Club Mi en Fa samen les van 16.00 tot 16.45. We oefenen materiaal voor het Wintergala. Club So en Club La hebben les volgens het schema dat je onder onderstaande link kan vinden.

Na de voorstelling van 18 november gaan er nieuwe groepen van start:

Donderdag 23 november starten wij met een nieuwe groep: Kzingmasters. Deze groep is bedoeld voor mensen die werken met muziek en kinderen in onderwijssituaties en voor studenten van MBO’s en Pabo’s. Je krijgt tips hoe je op een eenvoudige manier kunst en cultuur kan invoegen in je lessen. We gaan zelf zingen, simpel bewegen, simpele en haalbare muziekactiviteiten en drama-activiteiten doen etc. Kom! Het wordt super gezellig!

Kzingmasters
Docenten primair onderwijs
Donderdag 20.30-21.30

KVK 51571870

Mail: info@kzing.nl

Algemene website: www.kzing.nl

Website muzisch materiaal: kzing.tv

Website privé muzieklessen: muziekles.kzing.nl