Beeldgalerij Hoezo winter?

Er worden altijd heel veel foto’s gemaakt door onze vaste fotograaf, Erwin Leetink. U mag die gratis downloaden, voor eigen gebruik.  Als u van een enkele foto of van een paar foto’s waar uw kind opstaat een groter bestand wil hebben, kunt u Erwin via Facebook bereiken. Als u op de foto’s klikt, worden ze groter.

Ook vindt u hier wat filmpjes. Sommige filmpjes staan op YouTube, andere alleen op deze site.

Zou u zorgvuldig willen zijn en de foto’s van andere leerlingen niet zelf online willen delen, tenzij u natuurlijk gevraagd heeft of deze leerlingen dit niet erg vinden? Wij hebben nou eenmaal te maken met de privacywetgeving, waar wij ons aan moeten houden. U kunt natuurlijk wel verwijzen naar onze websites of onze Facebookpagina. Daar mogen deze foto’s door ons gepost worden, volgens afspraak met alle ouders.

Wij voelen ons wel wat verdrietig dat wij nog telkens zien dat mensen zélf foto’s maken tijdens de voorstellingen. Als één persoon het doet, vindt de volgende persoon dat hij of zij dat ook mag en voor je het weet wordt er heel wat afgeflitst, waardoor leerlingen uit hun concentratie raken.

Bovendien circuleren er dan foto’s online,die wij niet van te voren bekeken hebben, terwijl wij rekening moeten houden met de privacy wetgeving. Het drukt de feestvreugde voor ons als wij mensen hier op aan moeten spreken. Wij willen bij Kzing zelf invloed hebben op de manier waarop wij onze leerlingen in beeld brengen. Om een voorbeeld te geven: wij screenen de foto’s erop of de leerlingen decent in beeld worden gebracht. Mochten wij iets over het hoofd hebben gezien, kan het zo zijn dat een ouder vraagt om die foto weg te halen. Wij houden hier rekening mee, maar als andere ouders ook fotograferen, hebben wij hier geen invloed op. Mensen voelen zich daardoor mogelijk minder veilig.

De filmpjes die op YouTube zijn gedeeld, kunt u natuurlijk zo gebruiken, zoals volgens YouTube is toegestaan. Als u een filmpje deelt, zou u dan niet de namen van andere kinderen dan uw eigen kind willen noemen?